← Terug naar vacatures


Verkoopmedewerker Eindhoven (fulltime - 40 uur)

In verband met het vertrek van een van onze medewerkers zijn wij op zoek naar jou! Jij bent een gedreven verkoopmedewerker, die graag rechtstreeks in contact staat met zakelijke klanten en die een gezonde focus heeft op het resultaat. Klinkt goed? Solliciteer dan snel!

Direct solliciterenWat ga je doen?

Je bent een commercieel gedreven persoon, die samen met je collega’s zorgt voor het behalen van een maximale omzet en marge met de verkoop van verpakkingsmateriaal en disposables in de productgroepen industrie, food, luxe, hygiëne en kantoor. Je adviseert klanten, herkent verkoopsignalen en bouwt aan een langdurige relatie met klanten. Ook breng je offertes uit, pleeg je telefonische acquisitie en verwerk je orders in het systeem. Zo nodig bezorg je ook orders bij klanten. Je bent overtuigend en doortastend op een prettige manier en komt met ideeën die omzetverhogend werken.

Wie zijn wij?

De Verpakkingswinkel is het meest complete adres voor verpakkingen en disposables in de volgende 5 productgroepen: industrie, food, luxe, hygiëne en kantoor. Wij zijn onderdeel van Mokrupak Verpakkingen B.V., een groothandel in verpakkingen in Roermond. Naast onze groothandelswinkels in Eindhoven, Roermond en Weert, openen wij binnenkort ook De Verpakkingswinkel Maastricht. Tevens hebben wij een webshop.

Samen met Peijs Verpakkingen te Venlo, met ook een vestiging in Herongen (D), Barneveld Verpakkingen te Veenendaal en Den Haag vormen wij Hygos Packaging.

Wie ben jij?

  • Jij bent minimaal in het bezit van een MBO-diploma (bijv. Sales en Accountmanagement), een rijbewijs B en je hebt aantoonbare ervaring met verkoop
  • Jij bent goed in staat te luisteren naar anderen en dit te vertalen naar saleskansen
  • Jij hebt flair, bent betrokken en loyaal. Je weet dit door middel van je persoonlijkheid over te dragen aan onze klanten
  • Je bent secuur, stressbestendig en pro-actief
  • Je bent handig met de moderne computersystemen
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar

Wat bieden wij?

Een zelfstandige functie binnen een professionele werkomgeving. Nadat jij de fijne kneepjes van dit bedrijf onder de knie hebt, ligt de verkoopwereld aan je voeten. Hoe succesvol jij bent? Dat bepaal jij! En verder bieden wij:

  • Een marktconform salaris
  • Een uitdagend en gevarieerd takenpakket
  • Een plezierige werkomgeving waarin sfeer, teamwork, korte lijnen en sales centraal staan
Jij kunt nu niet wachten zeker?

Dat is mooi, wij willen de functie zo snel mogelijk vervullen. Dus ben jij enthousiast en herken jij jezelf in het profiel? Mail dan je cv voorzien van je motivatie om bij ons te komen werken naar: E. van Bezouwen-Heijboer, e.bezouwen@mokrupak.nl
We kijken uit naar je reactie!

De volgende stap is een persoonlijke kennismaking en als we het echt zien zitten met elkaar loop je een dagdeel mee met een aantal toekomstige teamleden.


internet3-testimonials-pic1


Overige vacatures


Clustermanager Medisch (fulltime - 40 uur)


Geloof jij net als wij in goede en betaalbare zorg voor iedereen? En ben je betrokken, betrouwbaar en altijd ondernemend? Als manager voor ons medische cluster kun jij het verschil maken!


Bekijk deze vacature

Telefoniste-receptioniste Bleiswijk (25 - 33 uur)


Zoek jij een veelzijdige baan in een informele en dynamische omgeving waarin je je capaciteiten volop kunt ontplooien? En ben je gastvrij, representatief en nauwkeurig? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bekijk deze vacature


 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.