← Terug naar vacatures


Telefoniste-receptioniste Bleiswijk (25,5 uur)

Zoek jij een veelzijdige baan in een informele en dynamische omgeving waarin je je capaciteiten volop kunt ontplooien? En ben je gastvrij, representatief en nauwkeurig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Direct solliciterenWat ga je doen?

Als telefoniste-receptioniste bij Cemex ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en bezoekers. Je bedient de telefooncentrale, ontvangt bezoekers en behandelt de inkomende en uitgaande post. Verder verricht je diverse administratieve werkzaamheden, waaronder het boeken van reizen en hotelaccommodaties, het verzorgen van personeelsattenties, het beheer van de centrale agenda, het administreren van ziekte en herstel, het bestellen van kantoorartikelen en het afhandelen van mails. En is er iets dat georganiseerd moet worden? Dan steek jij met een glimlach de handen uit de mouwen. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt nauw samen met je duo-collega van de receptie, die je bij afwezigheid bovendien zoveel mogelijk vervangt.

We zoeken een enthousiaste collega die in ieder geval de receptie 3 dagen in de week wil bemensen. Ben je volledig ingewerkt en zou je eventueel 4 dagen willen gaan werken? Dan is het een optie om je takenpakket op termijn uit te breiden met licht administratieve taken voor de financiële afdeling.

Wie zijn wij?

De Hygos Group, waar Cemex een onderdeel van is, is een nieuwe en dynamische organisatie, opgebouwd uit stabiele en vaak lang bestaande handelsbedrijven. We zijn de one-stop-shop die met haar klant meedenkt voor facilitaire, hygiënische en medische producten, disposables en diensten, inclusief verpakkingen en persoonlijke beschermingsmiddelen. We zijn recent flink gegroeid en onze ambitie reikt nog verder. Buiten een groothandel willen we in 2025 ook het platform en de kennisbank voor onze klanten zijn. Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.

Wat breng jij mee?

Je bent doortastend en initiatiefrijk, hebt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en hebt een gezonde dosis humor. En verder:

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt ruime ervaring als telefoniste-receptioniste, bij voorkeur in een commerciële omgeving
  • Je bent communicatief vaardig, werkt nauwkeurig en hebt een prettige telefoonstem
  • Je hebt een goede beheersing van MS Office
  • De Nederlandse taal schrijf en spreek je uitstekend en in het Engels kun je je mondeling goed uitdrukken
  • Je woont in Zoetermeer/Bleiswijk of in de directe omgeving
  • Je bent 3 dagen per week beschikbaar. Over de precieze werktijden gaan we graag met je in gesprek

Wat bieden wij je?

Je gaat werken op de hoofdvestiging Cemex, een bedrijf met een rijke historie, een informele, klantgerichte bedrijfscultuur en een frisse blik op en aanpak voor de toekomst. Je werkt samen met gezellige, gemotiveerde collega’s en krijgt een veelzijdige functie waarbij je eigen initiatief bijzonder wordt gewaardeerd. En verder bieden we je:

  • Een marktconform salaris en natuurlijk goede secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, 200 uur verlof/jaar op fulltime basis, reiskostenvergoeding, gratis parkeren, personeelskorting op onze producten)
  • Volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen met training, opleiding en coaching in onder andere onze eigen online Hygos Academy


We zijn gevestigd op het Prisma bedrijventerrein in Bleiswijk, direct naast de A12 en het (trein en Randstadrail)station Lansingerland-Zoetermeer. Zowel met de fiets, de auto als het OV zijn we dus uitstekend bereikbaar. En natuurlijk hebben we lekkere koffie en thee, een goed gevulde fruitkist en een pingpongtafel!

Meer informatie over ons assortiment kun je bijvoorbeeld vinden op www.cemex.nl en www.hygos.nl.

Solliciteren?

Wil je meer weten over deze vacature? Mail dan naar hr@cemex.nl of neem contact op met Imke van Wettum (079 – 346 60 14). Of ben je gelijk al zo enthousiast dat je wil solliciteren? Dan ontvangen we natuurlijk graag je cv en motivatie.


internet3-testimonials-pic1


Overige vacatures


Commercieel manager Medisch (fulltime - 40 uur)


Wil jij je stempel drukken op de toekomst van Hygos met een baan die je als salesmanager niet heel vaak tegenkomt? En wil je een belangrijke bijdrage leveren aan de (kraam- en diabetes)zorg in Nederland? Dan zoeken we jou!


Bekijk deze vacature

Verkoopmedewerker Groothandel Weert (parttime - 20 uur)


Groeiende groothandel in verpakkingen, disposables en hygiëneproducten zoekt een verkoopmedewerker voor de De Verpakkingswinkel in Weert.


Bekijk deze vacature


 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.