← Terug naar vacatures


Operationeel inkoper Venlo (fulltime - 40 uur)

Wil jij werken in een commerciële en dynamische omgeving? Heb je een ‘neus’ voor handel en zoek je een baan met afwisseling? Dan is de rol van operationeel inkoper bij Peijs Verpakkingen de baan voor jou!

Direct solliciterenWat ga je doen?

Als operationeel inkoper heb je voornamelijk contact met leveranciers in binnen- en buitenland om inkoopoffertes aan te vragen, met hen te onderhandelen (i.o.m. de strategisch inkoper), inkooporders te plaatsen en product- en prijsinformatie op te vragen. Je belt levertijden na en controleert of de orderbevestigingen juist zijn. Daarbij ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige administratieve verwerking van de inkoopbestellingen. Je zorgt ervoor dat deze op tijd en foutloos worden ingevoerd in ons ERP-systeem, zodat de voorraden altijd op het juiste niveau zijn.

Door het administratieve inkoopproces binnen Peijs Verpakkingen tot in de puntjes te verzorgen, lever je een belangrijke bijdrage aan blije klanten en aan het realiseren van de groeidoelstellingen. Dit doe je niet alleen: je hebt veel contact met collega’s van de salesafdeling en schakelt indien nodig met de inkopers van andere vestigingen. Klantgerichtheid, service, een goed humeur en een gezonde dosis humor zitten verankerd in je DNA.

Wie zijn wij?

Peijs Verpakkingen, met ook een vestiging in Herongen (D), is een specialist op het gebied van verpakkingen en disposables voor de industrie, retail, horeca en (semi)overheid. Peijs Verpakkingen is uitgegroeid tot een begrip als het gaat om creatieve verpakkingsconcepten. De kracht van Peijs Verpakkingen ligt in het adviseren en oplossen van verpakkingsvraagstukken.

We beschikken over een ruim assortiment aan verpakkingsmaterialen en -producten en we zijn vooruitstrevend op het gebied van maatwerk verpakkingen. Ook gaan we een stapje verder als het gaat om dienstverlening op het gebied van voorraadbeheer, levering, montage en onderhoud.

Samen met Mokrupak Verpakkingen te Roermond, 3 vestigingen van De Verpakkingswinkel in Eindhoven, Maastricht en Weert en Barneveld Verpakkingen te Veenendaal en Den Haag, vormen wij Hygos Packaging, onderdeel van de Hygos Group.

Wie ben jij?

Buiten het feit dat je een enthousiaste aanpakker bent, is het volgende op jou van toepassing:

  • Je hebt mbo4 werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met Nevi MIL/Nevi 1
  • Je hebt administratieve ervaring op inkoopgebied of bent bereid dit te leren
  • Je werkt accuraat, omdat je weet dat fouten verstrekkende gevolgen kunnen hebben
  • De Nederlandse en Engelse taal spreek en schrijf je goed

Wat bieden wij?

Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop. En verder bieden wij je:

  • Een marktconform salaris en natuurlijk goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden
  • Volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen met training, opleiding en coaching
  • Je werkt hoofdzakelijk op de locatie in Venlo
Herken je jezelf in deze vacature?

Mail dan je cv voorzien van je motivatie om bij ons te komen werken naar: E. van Bezouwen-Heijboer, e.bezouwen@mokrupak.nl
We kijken uit naar je reactie!

De volgende stap is een kort telefoongesprek, de tweede een live kennismaking. En als we het echt zien zitten met elkaar loop je een dagdeel mee met een aantal toekomstige collega’s.


internet3-testimonials-pic1


Overige vacatures


Clustermanager Medisch (fulltime - 40 uur)


Geloof jij net als wij in goede en betaalbare zorg voor iedereen? En ben je betrokken, betrouwbaar en altijd ondernemend? Als manager voor ons medische cluster kun jij het verschil maken!


Bekijk deze vacature

Telefoniste-receptioniste Bleiswijk (25 - 33 uur)


Zoek jij een veelzijdige baan in een informele en dynamische omgeving waarin je je capaciteiten volop kunt ontplooien? En ben je gastvrij, representatief en nauwkeurig? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bekijk deze vacature


 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.