← Terug naar vacatures


Manager Operations, DAXTRIO (Zaandam) (fulltime – 40 uur per week)

Wil jij bijdragen aan de groei en continuïteit van Daxtrio, dé Medische Groothandel voor Eerstelijns Zorg die met de klant meedenkt? Dan ben jij misschien wel de nieuwe Manager Operations! op zoek zijn!

Direct solliciterenWat ga je doen?

In de functie Manager Operations ben je dagelijks bezig met het efficiënt aansturen en verwerken van alle operationele processen en -afdelingen binnen de organisatie en zorg je voor een soepel verloop van de dagelijkse werkzaamheden. Je maakt het verschil door echte aandacht te hebben voor klant, mens, organisatie, maatschappij en financieel resultaat. In deze rol lever jij een cruciale bijdrage aan waardegroei, business efficiëntie en medewerkersbetrokkenheid onder andere door middel van:

 • monitoren en sturen van operationele processen;
 • managen van implementaties & wijzigingen aan werkprocessen;
 • aansturen, begeleiden en coachen van collega’s;
 • rapporteren voortgang operationele activiteiten.

Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het realiseren van budgetdoelstellingen en functioneert als rechterhand van de directeur. Je bent vooral een coachende leider die motiveert, inspireert én de collega’s in staat stelt om hun beste prestaties te leveren.

Wie zijn wij?

Daxtrio is een toonaangevende en snel groeiende leverancier van medische producten (www.daxtrio.nl). Onze klantgroepen zijn huisartsen, huisartsenposten klinieken en zorginstellingen.
We bieden een totaaloplossing op het gebied van voorraadbeheer bij de klanten, bestaande uit medische disposables, medische apparatuur en onderhoud. De primaire taak van onze klanten is het verlenen van zorg en Daxtrio staat deze klanten bij op het gebied van alle medische materialen, installatie en onderhoud. De klant staat centraal en Daxtrio bouwt graag aan een duurzame relatie waarbij maatwerk en ontzorgen de sleutelwoorden zijn. Bij Daxtrio staat ‘operational excellence’ voorop, zodat we ons kunnen onderscheiden met service en advies. Onze kernwaarden zijn klantgerichtheid, kwaliteit, service, duurzaamheid en MVO.

Daxtrio is een zelfstandig onderdeel van OptiGroup Medical, wat weer onderdeel uitmaakt van het Zweedse OptiGroup AB (www.optigroup.com).

Wat breng jij mee?

We hechten veel waarde aan een ondernemende, leergierige, verantwoordelijke houding met een ‘hands-on’ mentaliteit. Je wil graag je steentje bijdragen aan de medische wereld en staat open voor verandering, vernieuwing en verbetering. En verder:

 • tenminste HBO werk- en denkniveau;
 • enige jaren ervaring met leidinggeven;
 • ervaring met operationele & commerciële processen is een pré;
 • beheersing van de Nederlandse taal en het Engels is een pré;
 • li>fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij je?

Je gaat werken bij Daxtrio, een bedrijf met een rijke historie en een frisse blik op en aanpak voor de toekomst. Je werkt binnen een gemotiveerd en divers team en krijgt een veelzijdige functie waarin je eigen initiatief bijzonder wordt gewaardeerd. En verder bieden we je:

 • een uitdagende, verantwoordelijke;
 • ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
 • prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een fijne werksfeer binnen een informeel, no-nonsense team
 • een 40-urige werkweek;
 • een salaris en aanvullende arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw ervaring en kennis;
 • laptop, iPad & telefoon.


.

Meer info of solliciteren?

Wil je meer over deze functie weten? Dan kun je bellen met Hans van Eersel (HR Director OptiGroup Medical) op 06-38215244 of Jeroen Balfoort (Directeur Daxtrio en Mediost) 06-52542848.
En ben je gelijk al zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren op deze uitdagende functie? Dan maken we natuurlijk graag kennis met je! Stuur hiervoor je motivatie en CV naar h.vaneersel@optigroup.com.


internet3-testimonials-pic1


Overige vacatures


Teamleider Service & Support, FTG (Apeldoorn) (32 - 40 uur per week)


Word jij onze nieuwe Teamleider Service & Support?


Bekijk deze vacature

Logistiek Medewerker, CEMEX (Bleiswijk) (fulltime - 40 uur per week)


Wil jij werken in een commerciële en dynamische omgeving? Zoek je een logistieke baan met afwisseling? Lees dan vooral verder!


Bekijk deze vacature


 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.