← Terug naar vacatures


Logistiek medewerker Bleiswijk (fulltime - 40 uur)

Wil jij werken in een commerciële en dynamische omgeving? Zoek je een logistieke baan met afwisseling? Lees dan vooral verder!

Direct solliciterenWat ga je doen?

Als medewerker logistiek maak je samen met je team de beloftes aan onze klanten waar en lever je een belangrijke bijdrage aan de klanttevredenheid! Je hebt een baan waarbij je allround werkt en waar eigen initiatief om de processen telkens weer te verbeteren wordt toegejuicht. Je werk bestaat o.a. uit:

 • Orderpicking
 • Controleren en administreren van binnenkomende goederen
 • Administratieve afhandeling en verzendklaar maken van bestellingen
 • Laden en lossen van vrachtwagens met onze interne transportmiddelen
 • Overige werkzaamheden (containers lossen, ompakken, et cetera)

Wie zijn wij?

De Hygos Group is een nieuwe en dynamische organisatie, opgebouwd uit stabiele en vaak lang bestaande handelsbedrijven. We zijn de one-stop-shop die met haar klant meedenkt voor facilitaire, hygiënische en medische producten, disposables en diensten, inclusief verpakkingen en persoonlijke beschermingsmiddelen. We zijn recent flink gegroeid en onze ambitie reikt nog verder. Buiten een groothandel willen we in 2025 ook het platform en de kennisbank voor onze klanten zijn. Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.

Wat breng jij mee?

Buiten het feit dat je een enthousiaste aanpakker bent, is het volgende op jou van toepassing:

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring in de logistiek
 • Je hebt een no-nonsense mentaliteit en kunt goed samenwerken. Je houdt van humor, maar kunt ook op een opbouwende manier je collega’s feedback geven.
 • Je werkt nauwkeurig (ook onder druk), omdat je weet dat fouten verstrekkende gevolgen kunnen hebben
 • Je hebt een geldig reachtruckcertificaat of bent bereid dit zo snel mogelijk te halen
 • Je bent leergierig en flexibel

Wat bieden wij je?

Je gaat werken bij Cemex, een bedrijf met een rijke historie, een informele, klantgerichte bedrijfscultuur en een frisse blik op en aanpak voor de toekomst. Je werkt binnen een gemotiveerd en divers team en krijgt een veelzijdige functie waarin je eigen initiatief bijzonder wordt gewaardeerd. En verder bieden we je:

 • Een marktconform salaris en natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden
 • Volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen met training, opleiding en coaching in onze eigen online Academy


Je werkt op de locatie in Bleiswijk, direct naast de A12 en station Lansingerland-Zoetermeer. Kom je met de auto? Die kun je bij ons gratis voor de deur parkeren. En natuurlijk hebben we lekkere koffie, een goed gevulde fruitkist en een pingpongtafel!

Meer weten en solliciteren?

Wil je meer over deze functie weten? Dan kun je bellen met Imke of Jacqueline van Wettum van onze afdeling HR (079 346 60 00) of een mailtje sturen naar hr@cemex.nl.


internet3-testimonials-pic1


Overige vacatures


Clustermanager Medisch (fulltime - 40 uur)


Geloof jij net als wij in goede en betaalbare zorg voor iedereen? En ben je betrokken, betrouwbaar en altijd ondernemend? Als manager voor ons medische cluster kun jij het verschil maken!


Bekijk deze vacature

Telefoniste-receptioniste Bleiswijk (25 - 33 uur)


Zoek jij een veelzijdige baan in een informele en dynamische omgeving waarin je je capaciteiten volop kunt ontplooien? En ben je gastvrij, representatief en nauwkeurig? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bekijk deze vacature


 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.