← Terug naar vacatures


Logistiek medewerker Zaandam (fulltime - 40 uur)

Wil jij je steentje bijdragen aan de zorg in Nederland? Zoek je een logistieke baan met afwisseling? Lees dan vooral verder!

Direct solliciterenWat ga je doen?

Als logistiek medewerker maak je samen met je team de beloftes aan onze klanten waar en lever je een belangrijke bijdrage aan de klanttevredenheid! Je hebt een baan waarbij je allround werkt en waar eigen initiatief om de processen telkens weer te verbeteren wordt toegejuicht. Je werk bestaat uit verschillende magazijnwerkzaamheden, zoals het picken van orders, het laden en lossen met onze interne transportmiddelen en het verzendklaar maken van bestellingen.

Wie zijn wij?

Daxtrio is een toonaangevende en nog steeds snel groeiende medische groothandel. We zijn een leidende partij in de eerste en deels tweedelijns zorg. Samen met een aantal andere bedrijven maken we deel uit van de Hygos Group, een nieuwe en dynamische organisatie, opgebouwd uit stabiele en vaak lang bestaande handelsbedrijven. We zijn de one-stop-shop die met haar klant meedenkt voor facilitaire, hygiënische en medische producten, disposables en diensten, inclusief verpakkingen en persoonlijke beschermingsmiddelen. We zijn recent flink gegroeid en onze ambitie reikt nog verder. Buiten een groothandel willen we in 2025 ook het platform en de kennisbank voor onze klanten zijn. Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.

Wat breng jij mee?

Buiten het feit dat je een enthousiaste aanpakker bent, is het volgende op jou van toepassing:

  • Je bent in het bezit van een heftruckbewijs
  • Je kunt goed in een team werken
  • Ervaring met een scansysteem in het magazijn is zeker een pre
  • Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan
  • Je hebt enige computerervaring
  • Je bent leergierig en flexibel

Wat bieden wij je?

Je gaat werken bij Daxtrio, een bedrijf met een rijke historie en een frisse blik op en aanpak voor de toekomst. Je werkt binnen een gemotiveerd en divers team en krijgt een veelzijdige functie waarin je eigen initiatief bijzonder wordt gewaardeerd. Sta je open voor verandering, vernieuwing en verbetering? Dan zit je bij ons helemaal goed! En verder bieden we je:

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een afwisselende, leuke baan in een dynamisch bedrijf
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen


Je werkt op de locatie in Zaandam, direct naast de A8 en de N516. Of je nou met de auto komt of met de fiets, je kunt hem bij ons gratis voor de deur parkeren. Ook de bushalte is in de buurt.

Meer weten en solliciteren?

Ben je van mening dat jij uitstekend in dit profiel past? Dan zien we jouw sollicitatie graag snel tegemoet!
Motiveer je sollicitatie zo goed mogelijk en stuur deze samen met je CV naar vacature@daxtrio.nl.


internet3-testimonials-pic1


Overige vacatures


Commercieel medewerker Den Haag (fulltime - 40 uur)


Wil jij de schakel zijn tussen klant, sales en logistiek? In deze veelzijdige commerciële functie ga je aan de slag met alle aspecten die het sales-vak zo mooi maken. Klinkt goed? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature

HR-adviseur Bleiswijk (parttime - 32 uur)


Wil jij een belangrijke bijdrage leveren om van Hygos ‘A great place to work’ te maken? In deze toffe allround functie ga je aan de slag met alle aspecten die het HR-vak zo mooi maken. Klinkt goed? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature


 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.