← Terug naar vacatures


Logistiek medewerker Houten (fulltime - 40 uur)

Wil jij werken in een commerciële en dynamische omgeving? Zoek je een logistieke baan met afwisseling, waarmee je ook een bijdrage kunt leveren aan de gezondheidszorg in Nederland? Lees dan vooral verder!

Direct solliciterenWat ga je doen?

Als medewerker logistiek maak je samen met je team de beloftes aan onze klanten waar en lever je een belangrijke bijdrage aan de klanttevredenheid! Je hebt een baan waarbij je allround werkt en waar eigen initiatief om de processen telkens weer te verbeteren wordt toegejuicht. Je werk bestaat o.a. uit:

 • Orderpicking
 • Controleren en administreren van binnenkomende goederen
 • Administratieve afhandeling en verzendklaar maken van bestellingen
 • Laden en lossen van vrachtwagens met onze interne transportmiddelen
 • Overige werkzaamheden (containers lossen, ompakken, et cetera)

Wie zijn wij?

Als medische groothandel geloven we bij G3-Medical B.V. in een goede zorg voor iedereen. Iedere dag leggen we de lat weer een stukje hoger om de zorg in zorginstellingen sneller, veiliger en comfortabeler te laten verlopen.

Samen met een aantal andere bedrijven maken we onderdeel uit van de medische divisie van de Hygos Group/OptiGroup. We zijn een dynamische organisatie, opgebouwd uit stabiele en vaak lang bestaande handelsbedrijven. We zijn de ‘one-stop-shop’ die met haar klant meedenkt voor facilitaire, hygiënische en medische producten en diensten, disposables, verpakkingen en persoonlijke beschermingsmiddelen. We zijn recent flink gegroeid en onze ambitie reikt nog verder. Buiten een groothandel willen we in 2025 ook hét platform en dé kennisbank voor onze klanten zijn. We hebben een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.

Wat breng jij mee?

Buiten het feit dat je een enthousiaste aanpakker bent, is het volgende op jou van toepassing:

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring in de logistiek
 • Je hebt een no-nonsense mentaliteit en kunt goed samenwerken. Je houdt van humor, maar kunt ook op een opbouwende manier je collega’s feedback geven.
 • Je werkt nauwkeurig (ook onder druk), omdat je weet dat fouten verstrekkende gevolgen kunnen hebben
 • Je hebt een geldig reachtruckcertificaat of bent bereid dit zo snel mogelijk te halen
 • Je bent leergierig en flexibel

Wat bieden wij je?

Je gaat werken bij G3-Medical in Houten, een bedrijf met een rijke historie, een informele, klantgerichte bedrijfscultuur en een frisse blik op en aanpak voor de toekomst. Je werkt binnen een gemotiveerd en divers team en krijgt een veelzijdige functie waarin je eigen initiatief bijzonder wordt gewaardeerd. En verder bieden we je:

 • Een prima salaris en natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden
 • Volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen met training, opleiding en coaching in onze eigen online Academy
Meer weten en solliciteren?

Wil je meer over deze functie weten? Dan kun je contact opnemen met Benno Ceelen: benno@g3-medical.nl, 06-641822898. En ben je zo enthousiast dat je gelijk wil solliciteren? Dan maken we graag kennis met je! Stuur hiervoor je cv en een korte motivatie naar hr@cemex.nl.


internet3-testimonials-pic1


Overige vacatures


Commercieel medewerker Den Haag (fulltime - 40 uur)


Wil jij de schakel zijn tussen klant, sales en logistiek? In deze veelzijdige commerciële functie ga je aan de slag met alle aspecten die het sales-vak zo mooi maken. Klinkt goed? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature

HR-adviseur Bleiswijk (parttime - 32 uur)


Wil jij een belangrijke bijdrage leveren om van Hygos ‘A great place to work’ te maken? In deze toffe allround functie ga je aan de slag met alle aspecten die het HR-vak zo mooi maken. Klinkt goed? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature


 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.