← Terug naar vacatures


Inkoper Zaandam (fulltime - 40 uur)

Wil jij je steentje bijdragen aan de zorg in Nederland? Ben je administratief én commercieel goed onderlegd? Dan ben jij misschien wel de inkoper die we zoeken!

Direct solliciterenWat ga je doen?

Als Inkoper heb je een afwisselende rol dankzij een divers takenpakket! Zo houd je je bezig met operationele inkoop, maar ook met andere commerciële werkzaamheden. Je denkt op strategisch niveau na over het inkoopbeleid en stelt inkooporders vast op basis van voorraadbehoeften en verkoopprognoses. Van tijd tot tijd zul je met verschillende leveranciers om tafel zitten: het doel daarbij is om voor het bedrijf de beste inkoopvoorwaarden te realiseren. Naast jouw inkooptaken, is er nog een extra uitdagend aspect: je zult je namelijk ook bezighouden met b2b verkoop.

We zijn op zoek naar een enthousiaste, hands-on en ondernemende inkoper, die met zijn of haar commerciële skills van toegevoegde waarde is voor het bedrijf! Het is een afwisselende functie, waarvoor je meerdere ballen in de lucht moet kunnen houden.

Ben jij een inkoper die op het scherpst van de snede kan onderhandelen, maar die ook beschikt over de gunfactor? Dan maken wij graag op korte termijn kennis met je!

Wie zijn wij?

Daxtrio is een toonaangevende en nog steeds snel groeiende medische groothandel. We zijn een leidende partij in de eerste en deels tweedelijns zorg. Samen met een aantal andere bedrijven maken we deel uit van de Hygos Group, een nieuwe en dynamische organisatie, opgebouwd uit stabiele en vaak lang bestaande handelsbedrijven. We zijn de one-stop-shop die met haar klant meedenkt voor facilitaire, hygiënische en medische producten, disposables en diensten, inclusief verpakkingen en persoonlijke beschermingsmiddelen. We zijn recent flink gegroeid en onze ambitie reikt nog verder. Buiten een groothandel willen we in 2025 ook het platform en de kennisbank voor onze klanten zijn. Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.

Wat breng jij mee?

Daxtrio hecht veel waarde aan een ondernemende, leergierige en verantwoordelijke houding. Je wil graag je steentje bijdragen aan de medische wereld en staat open voor verandering, vernieuwing en verbetering. En verder:

 • Je hebt een hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur een (commerciële) NEVI-opleiding
 • Je hebt minstens drie jaar werkervaring opgedaan in een commerciële functie of als inkoper
 • Je hebt een commerciële drive, bent analytisch en hebt een ondernemende mindset
 • Je hebt affiniteit met logistiek en supply chain
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar

Wat bieden wij je?

Je gaat werken bij Daxtrio, een bedrijf met een rijke historie en een frisse blik op en aanpak voor de toekomst. Je werkt binnen een gemotiveerd en divers team en krijgt een veelzijdige functie waarin je eigen initiatief bijzonder wordt gewaardeerd. En verder bieden we je:

 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en kennis en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een contract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen
 • Een uitdagende baan waarin inkoop en commerciële werkzaamheden elkaar afwisselen
 • Een fijne werksfeer binnen een informeel, no-nonsense team


Je werkt op de locatie in Zaandam, direct naast de A8 en de N516. Of je nou met de auto komt of met de fiets, je kunt hem bij ons gratis voor de deur parkeren. Ook de bushalte is in de buurt.

Meer weten en solliciteren?

Ben je van mening dat jij uitstekend in dit profiel past? Dan zien we jouw sollicitatie graag snel tegemoet!
Motiveer je sollicitatie zo goed mogelijk en stuur deze samen met je CV naar vacature@daxtrio.nl.


internet3-testimonials-pic1


Overige vacatures


Commercieel medewerker Den Haag (fulltime - 40 uur)


Wil jij de schakel zijn tussen klant, sales en logistiek? In deze veelzijdige commerciële functie ga je aan de slag met alle aspecten die het sales-vak zo mooi maken. Klinkt goed? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature

HR-adviseur Bleiswijk (parttime - 32 uur)


Wil jij een belangrijke bijdrage leveren om van Hygos ‘A great place to work’ te maken? In deze toffe allround functie ga je aan de slag met alle aspecten die het HR-vak zo mooi maken. Klinkt goed? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature


 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.