← Terug naar vacatures


Helpdesk support engineer Zaandam (fulltime - 40 uur)

Wil jij het aanspreekpunt zijn voor klanten en collega's en heb je een technische achtergrond? Dan kom je vast tot je recht als technische helpdesk medewerker bij Daxtrio!

Direct solliciterenWat ga je doen?

Wij zoeken een helpdeskmedewerker met een technische achtergrond, een nieuwe collega die ondersteuning biedt bij service vraagstukken rondom medische apparatuur en software vanuit klanten en collega’s. Je bent aanspreekpunt voor klanten & collega’s op technisch vlak. Naast ondersteuning aan de buitendienst, zowel verkoop als technisch, heb je veel klantencontact (zowel telefonisch, online & per mail), denk je mee en ben je verantwoordelijk voor de gehele service afhandeling richting de klant. Er wordt van je verwacht dat je kritisch en klantgericht bent, actie onderneemt en secuur bent in opvolging en het maken van afspraken. Het uitvoeren van (kleine)reparaties aan apparatuur en het inplannen van onderhoud/ reparatie voor technische buitendienst collega’s behoort ook tot de werkzaamheden, aan afwisseling dus geen gebrek in deze uitdagende functie!

Wie zijn wij?

Daxtrio is een toonaangevende en nog steeds snel groeiende medische groothandel. We zijn een leidende partij in de eerste en deels tweedelijns zorg. Samen met een aantal andere bedrijven maken we deel uit van de Hygos Group, een nieuwe en dynamische organisatie, opgebouwd uit stabiele en vaak lang bestaande handelsbedrijven. We zijn de one-stop-shop die met haar klant meedenkt voor facilitaire, hygiënische en medische producten, disposables en diensten, inclusief verpakkingen en persoonlijke beschermingsmiddelen. We zijn recent flink gegroeid en onze ambitie reikt nog verder. Buiten een groothandel willen we in 2025 ook het platform en de kennisbank voor onze klanten zijn. Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.

Wat breng jij mee?

Daxtrio hecht veel waarde aan een ondernemende, leergierige en verantwoordelijke houding. Je wil graag je steentje bijdragen aan de medische wereld en staat open voor verandering, vernieuwing en verbetering. En verder:

 • Je hebt minimaal mbo4 werk- en denkniveau en bij voorkeur een technische achtergrond
 • Ervaring in de medische sector is een pré, maar geen vereiste
 • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig
 • Je kunt zelfstandig werken, maar komt ook goed tot je recht in een dynamisch team
 • Je vindt het een sport om naar oplossingen te zoeken
 • Je hebt een uitstekende beheersing van MS Office

Wat bieden wij je?

Je gaat werken bij Daxtrio, een bedrijf met een rijke historie en een frisse blik op en aanpak voor de toekomst. Je werkt binnen een gemotiveerd en divers team en krijgt een veelzijdige functie waarin je eigen initiatief bijzonder wordt gewaardeerd. En verder bieden we je:

 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en kennis en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een contract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen
 • Een uitdagende fulltime baan waarin techniek en service hand in hand gaan
 • Een fijne werksfeer binnen een informeel, no-nonsense team


Je werkt op de locatie in Zaandam, direct naast de A8 en de N516. Of je nou met de auto komt of met de fiets, je kunt hem bij ons gratis voor de deur parkeren. Ook de bushalte is in de buurt.

Meer weten en solliciteren?

Ben je van mening dat jij uitstekend in dit profiel past? Dan zien we jouw sollicitatie graag snel tegemoet!
Motiveer je sollicitatie zo goed mogelijk en stuur deze samen met je CV naar vacature@daxtrio.nl.


internet3-testimonials-pic1


Overige vacatures


Commercieel medewerker Den Haag (fulltime - 40 uur)


Wil jij de schakel zijn tussen klant, sales en logistiek? In deze veelzijdige commerciële functie ga je aan de slag met alle aspecten die het sales-vak zo mooi maken. Klinkt goed? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature

HR-adviseur Bleiswijk (parttime - 32 uur)


Wil jij een belangrijke bijdrage leveren om van Hygos ‘A great place to work’ te maken? In deze toffe allround functie ga je aan de slag met alle aspecten die het HR-vak zo mooi maken. Klinkt goed? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature


 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.