← Terug naar vacatures


Marketing & communicatie specialist (32 - 40 uur)

Ben jij de marketing en communicatie specialist die zorg draagt voor onze communicatie, het leuk vindt om onze marketingtools verder te ontwikkelen én de verbinding te maken met zowel de interne organisatie als de wereld om ons heen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Direct solliciterenWat ga je doen?

Je gaat aan de slag met een uniek project. Door recente bedrijfsovernames bestaat de Hygos Group inmiddels uit diverse locaties. Als marketing en communicatie specialist draag je bij aan een sterke positionering van zowel de Hygos Group als de locatie Cemex. Dit doe je door:

 

 • Het opzetten en uitvoeren van een marketing/communicatieplan voor Cemex en Hygos
 • Het doorontwikkelen en bewaken van de branding van Cemex en Hygos en het huismerk CMT
 • Het beheren en ontwikkelen van communicatietools als productinformatiebladen, banners, startpagina’s, blogs, whitepapers, leaflets, folders
 • Het maken en versturen van nieuwsbrieven naar onze klanten en onze medewerkers
 • Het schrijven en redigeren van teksten voor diverse websites/campagnes
 • Het opzetten en uitvoeren van klantonderzoek en het organiseren van beursactiviteiten
 • Het plaatsen van posts op verschillende socialmediakanalen
 • Het bieden van marketingondersteuning bij grote projecten
 • Het analyseren en waar nodig bijsturen van uitgezette acties

 

Je werkt nauw samen met je collega’s van productmanagement, customer service, digital, e-commerce, sales & supply chain en rapporteert aan de CCO.

Wie zijn wij?

De Hygos Group is een nieuwe en dynamische organisatie, opgebouwd uit stabiele en vaak lang bestaande handelsbedrijven. We zijn de one-stop-shop die met haar klant meedenkt voor facilitaire, hygiënische en medische producten, disposables en diensten, inclusief verpakkingen en persoonlijke beschermingsmiddelen. We zijn recent flink gegroeid en onze ambitie reikt nog verder. Buiten een groothandel willen we in 2025 ook het platform en de kennisbank voor onze klanten zijn. Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.

Wat breng jij mee?

Buiten het feit dat je een enthousiaste aanpakker bent, is het volgende op jou van toepassing:

 • Een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van marketing/communicatie
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt een commerciële, resultaatgerichte instelling en bent een communicator pur sang
 • Je bent tekstueel sterk en bent goed in staat om het overzicht te behouden en prioriteiten te stellen
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent zeker ook een teamplayer
 • De Nederlandse en Engelse taal spreek en schrijf je vloeiend
 • Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar

Wat bieden wij je?

Je gaat werken in een bedrijf met een rijke historie, een informele, klantgerichte bedrijfscultuur en een frisse blik op en aanpak voor de toekomst. Je werkt samen met gezellige, gemotiveerde collega’s en krijgt een veelzijdige functie waarbij je eigen initiatief bijzonder wordt gewaardeerd. En verder bieden we je:

 • Een marktconform salaris en natuurlijk goede secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, 200 uur verlof/jaar op fulltime basis, collectieve bonusregeling, reiskostenvergoeding, gratis parkeren, personeelskorting op onze producten).
 • Volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen met training, opleiding en coaching in onder andere onze eigen online Hygos Academy.


Onze hoofdlocatie bevindt zich in Bleiswijk, direct naast de A12 en het station Lansingerland-Zoetermeer, en ook onze andere locaties in Nederland zijn goed bereikbaar. En natuurlijk hebben we lekkere koffie en een goed gevulde fruitkist!

Meer weten en solliciteren?

Wil je meer over deze functie weten? Dan kun je bellen met Imke of Jacqueline van Wettum van onze afdeling HR (079 346 60 00) of een mailtje sturen naar hr@cemex.nl.


internet3-testimonials-pic1


Overige vacatures


Clustermanager Medisch (fulltime - 40 uur)


Geloof jij net als wij in goede en betaalbare zorg voor iedereen? En ben je betrokken, betrouwbaar en altijd ondernemend? Als manager voor ons medische cluster kun jij het verschil maken!


Bekijk deze vacature

Telefoniste-receptioniste Bleiswijk (25 - 33 uur)


Zoek jij een veelzijdige baan in een informele en dynamische omgeving waarin je je capaciteiten volop kunt ontplooien? En ben je gastvrij, representatief en nauwkeurig? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bekijk deze vacature


 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.