← Terug naar vacatures


E-commerce medewerker Bleiswijk (fulltime - 40 uur)

Word jij blij van e-commerce, marketplaces en digitale processen? Wil je een baan met betekenis, waarbij je een bijdrage kunt leveren aan schone en veilige werkomgevingen in heel Nederland? Dan is de functie van e-commerce medewerker bij Cemex de job die je zoekt!

Direct solliciterenWat ga je doen?

Als e-commerce medewerker lever je een bijdrage aan de verdere digitalisering van de orderprocessen. Verder ben je bezig met het opzetten, beheren en optimaliseren van onze sales via zowel bestaande als nieuwe marketplaces. Aan de hand van data stuur je op contentverbeteringen, zorg je ervoor dat ons assortiment op de juiste marketplaces komt te staan en verbeter je de digitale processen. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en vertaalt deze naar slimme kanaalgerichte strategieën om de commerciële doelstellingen te behalen. Hierbij weet je ook kansen te benutten op het vlak van cross- en upselling, waarmee je behalve voor blije klanten ook zorgt voor omzet- en margegroei.

Dit doe je natuurlijk niet alleen: je hebt nauw contact met de salesafdeling en onze IT/e-commerce dienstverlener, die bij ons om de hoek gevestigd is. Klantvriendelijkheid, service, een goed humeur en een gezonde dosis humor zitten verankerd in je DNA.

Wie zijn wij?

De Hygos Group, waar Cemex deel van uitmaakt, is een nieuwe en dynamische organisatie, opgebouwd uit stabiele en vaak lang bestaande handelsbedrijven. We zijn de one-stop-shop die met haar klant meedenkt voor facilitaire, hygiënische en medische producten, disposables en diensten, inclusief verpakkingen en persoonlijke beschermingsmiddelen. We zijn recent flink gegroeid en onze ambitie reikt nog verder. Buiten een groothandel willen we in 2025 ook het platform en de kennisbank voor onze klanten zijn. Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.

Wat breng jij mee?

Naast het feit dat je een energieke aanpakker bent, is het volgende op jou van toepassing:

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting
  • Je vindt snel je weg in verschillende computersystemen
  • Je hebt affiniteit met e-commerce, sales, digitale technieken en marketplaces
  • Data zijn je grote vriend, maar je hebt ook sterke communicatieve vaardigheden
  • De Nederlandse en Engelse taal spreek en schrijf je goed
  • Je bent fulltime beschikbaar

Wat bieden wij je?

Je gaat werken bij Cemex, een bedrijf met een rijke historie, een informele, klantgerichte bedrijfscultuur en een frisse blik op en aanpak voor de toekomst. Je werkt binnen een gemotiveerd en divers team en krijgt een veelzijdige functie waarin je eigen initiatief bijzonder wordt gewaardeerd. En verder bieden we je:

  • Een marktconform salaris en natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden (vakantiegeld, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, collectieve bonusregeling, 200 uur verlof per jaar op fulltime basis, personeelskorting op onze producten)
  • Volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen met training, opleiding en coaching in onze eigen online Hygos Academy


We zijn gevestigd op het Prisma bedrijventerrein in Bleiswijk, direct naast de A12 en het (trein en Randstadrail)station Lansingerland-Zoetermeer. Zowel met de fiets, de auto als het OV zijn we dus uitstekend bereikbaar. En natuurlijk hebben we lekkere koffie en thee, een goed gevulde fruitkist en een pingpongtafel!

Meer informatie over ons assortiment kun je bijvoorbeeld vinden op www.cemex.nl, onderdeel van de Hygos Group, www.hygos.nl.

Meer info of solliciteren?

Wil je meer over deze functie weten? Dan kun je bellen met Jacqueline van Wettum (079-3466001) of Hans van Eersel (079-3466015) of een mailtje sturen naar hr@cemex.nl.


internet3-testimonials-pic1


Overige vacatures


Commercieel medewerker Den Haag (fulltime - 40 uur)


Wil jij de schakel zijn tussen klant, sales en logistiek? In deze veelzijdige commerciële functie ga je aan de slag met alle aspecten die het sales-vak zo mooi maken. Klinkt goed? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature

HR-adviseur Bleiswijk (parttime - 32 uur)


Wil jij een belangrijke bijdrage leveren om van Hygos ‘A great place to work’ te maken? In deze toffe allround functie ga je aan de slag met alle aspecten die het HR-vak zo mooi maken. Klinkt goed? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature


 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.