← Terug naar vacatures


Clustermanager Medisch (fulltime - 40 uur)

Geloof jij net als wij in goede en betaalbare zorg voor iedereen? En ben je betrokken, betrouwbaar en altijd ondernemend? Als manager voor ons medische cluster kun jij het verschil maken!

Direct solliciterenWat ga je doen?

Als clustermanager geef je niet alleen sturing aan de bedrijven en merken die onderdeel uitmaken van het medische cluster binnen de Hygos Group, maar ben je ook bezig met de strategie en het doorontwikkelen van de diverse commerciële concepten. Of het nou gaat om verkoop, marketing of productmanagement, je houdt ervan om ‘groot’ te denken en weet deze ambities te vertalen naar kleine, werkbare stappen. Je weet als geen ander hoe de belangen van klanten en de organisatie ingevuld kunnen worden op een, in de markt, toonaangevende en onderscheidende wijze.

Je bent een positieve verbinder die draagvlak weet te creëren onder de (vestigings)managers en medewerkers in de diverse organisaties. Je weet het beste uit je collega’s te halen, zodat zij elke dag met plezier aan de slag gaan. Je bent in staat onbenut potentieel aan te boren en te sturen op resultaat, ontwikkeling, zelfstandigheid en communicatie. Door ze te trainen op operational excellence realiseer je een fundament waarmee je team steeds klantgerichter kan optreden.

Daar sta je natuurlijk niet alleen voor. Je maakt deel uit van het MT en kunt dus regelmatig sparren over clusteroverstijgende commerciële kansen en bedreigingen.

Wie zijn wij?

De Hygos Group is een nieuwe en dynamische organisatie, opgebouwd uit stabiele en vaak lang bestaande handelsbedrijven. We zijn de one-stop-shop die met haar klant meedenkt voor facilitaire, hygiënische en medische producten en diensten, disposables, verpakkingen en persoonlijke beschermingsmiddelen. We zijn recent flink gegroeid en onze ambitie reikt nog verder. Buiten een groothandel willen we in 2025 ook hét platform en dé kennisbank voor onze klanten zijn. Hygos Medical bestaat op dit moment uit G3-Medical, Emdamed / Emdaplast, Natalis, Medicamarkt, WeCare Medical, Daxtrio en Mediost.

Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.

Wat breng jij mee?

Je denkt in kansen en mogelijkheden, bent een enthousiaste aanpakker en bent een netwerker pur sang. En verder:

  • Je hebt academisch werk- en denkniveau, met minimaal een afgeronde en relevante opleiding op het gebied van bedrijfskunde
  • Je hebt een bewezen trackrecord met het ontwikkelen en uitvoeren van strategie voor klantbeleving, klantervaring en klantcontact
  • Je hebt ervaring met marketing, communicatie, e-commerce en projectmatig werken
  • De medische wereld kent voor jou geen geheimen
  • Met je enthousiasme en communicatieve vaardigheden weet je mensen moeiteloos te motiveren en mee te krijgen
  • De Nederlandse en Engelse taal spreek en schrijf je vloeiend en je kunt goed met computersystemen overweg

Wat bieden wij je?

Je gaat werken voor alle medische bedrijven die onder Hygos vallen; ondernemingen met een rijke historie, een informele, klantgerichte bedrijfscultuur en een frisse blik op en aanpak voor de toekomst. Je werkt met een gemotiveerd en divers team en krijgt een veelzijdige functie waarin je eigen initiatief bijzonder wordt gewaardeerd. En verder bieden we je:

  • Een salaris dat past bij je rol en de ervaring die je meebrengt en natuurlijk goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een leaseauto en mobiele telefoon van de zaak
  • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen met training, opleiding en coaching in onder andere onze eigen online Hygos Academy
Solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Imke van Wettum (079 – 346 60 14) of Hans van Eersel (079 – 346 60 15). Of ben je gelijk al zo enthousiast dat je wil solliciteren? Dan ontvangen we natuurlijk graag je cv en motivatie: hr@cemex.nl.


internet3-testimonials-pic1


Overige vacatures


Commercieel manager Medisch (fulltime - 40 uur)


Wil jij je stempel drukken op de toekomst van Hygos met een baan die je als salesmanager niet heel vaak tegenkomt? En wil je een belangrijke bijdrage leveren aan de (kraam- en diabetes)zorg in Nederland? Dan zoeken we jou!


Bekijk deze vacature

Verkoopmedewerker Groothandel Weert (parttime - 20 uur)


Groeiende groothandel in verpakkingen, disposables en hygiëneproducten zoekt een verkoopmedewerker voor de De Verpakkingswinkel in Weert.


Bekijk deze vacature


 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.