← Terug naar vacatures


Assistent Inkoper, G-3 MEDICAL (Houten) (parttime – 20-25 uur per week)

Wil jij werken in een commerciële en dynamische omgeving én tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de zorg in Nederland? Dan is de rol van assistent inkoper bij G3-Medical de baan voor jou!

Direct solliciterenWat ga je doen?

Als assistent inkoper heb je voornamelijk contact met leveranciers in binnen- en buitenland om inkooporders te plaatsen en product- en prijsinformatie op te vragen. Je belt levertijden na en controleert of de orderbevestigingen juist zijn. Daarbij ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige administratieve verwerking van de inkoopbestellingen. Je zorgt ervoor dat deze op tijd en foutloos worden ingevoerd in ons ERP-systeem, zodat de voorraden altijd op het juiste niveau zijn. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bijhouden van het voorraadniveau.
Door het administratieve inkoopproces binnen G3-Medical tot in de puntjes te verzorgen, lever je een belangrijke bijdrage aan blije klanten en aan het realiseren van de groeidoelstellingen. Dit doe je niet alleen: je hebt veel contact met collega’s van de salesafdeling en schakelt indien nodig met de inkopers van andere vestigingen. Klantvriendelijkheid, service, een goed humeur en een gezonde dosis humor zitten verankerd in je DNA.

Wie zijn wij?

Als medische groothandel geloven we bij G3-Medical B.V. (https:/www.g3-medical.nl) in een goede zorg voor iedereen. Iedere dag leggen we de lat weer een stukje hoger om de zorg in zorginstellingen sneller, veiliger en comfortabeler te laten verlopen.
G3-Medical B.V. is een zelfstandig onderdeel van OptiGroup Medical B.V., wat weer onderdeel is van het Zweedse OptiGroup AB (www.optigroup.com). We zijn een groothandel in facilitaire, hygiënische en medische producten en diensten, buiten een groothandel willen we in 2025 ook het platform en de kennisbank voor onze klanten zijn. Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.

Wat breng jij mee?

Buiten het feit dat je een energieke aanpakker bent, is het volgende op jou van toepassing:

  • Je hebt MBO 4 werk- en denkniveau;
  • Je hebt administratieve ervaring op inkoopgebied of bent bereid dit te leren;
  • Je werkt accuraat, omdat je weet dat fouten verstrekkende gevolgen kunnen hebben;
  • De Nederlandse en Engelse taal spreek en schrijf je goed;
  • Je bent voor 20 tot 25 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij je?

Je gaat werken bij G3-Medical, een bedrijf met een rijke historie, een informele, klantgerichte bedrijfscultuur en een frisse blik op en aanpak voor de toekomst. Je werkt binnen een gemotiveerd en divers team en krijgt een veelzijdige functie waarin je eigen initiatief bijzonder wordt gewaardeerd. En verder bieden we je:

  • Een uitdagende als assistent inkoop;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
  • Een fijne werksfeer binnen een informeel, no-nonsense team
  • Een salaris passend bij jouw ervaring en kennis;

Je werkt op de locatie in Houten, vlak naast de A27. Kom je met de auto? Die kun je bij ons gratis voor de deur parkeren. En natuurlijk hebben we lekkere koffie en thee en een goed gevulde fruitmand!


.

Meer info of solliciteren?

Wil je meer over deze functie weten? Dan kun je bellen met Miranda Thijssens (030-6351100) of Michelle van Dieren (079-3466014) of een mailtje sturen naar hr@optigroupmedical.com.
En ben je gelijk al zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren op deze uitdagende functie? Dan maken we natuurlijk graag kennis met je! Stuur hiervoor je motivatie en CV naar hr@optigroupmedical.com.


internet3-testimonials-pic1


Overige vacatures


Operationeel Manager, DAXTRIO (Zaandam) (fulltime – 40 uur per week)


Ben jij een operationeel manager met een visie op het logistieke proces? Wil jij bijdragen aan de groei en continuïteit van Daxtrio, dé Medische Groothandel voor Eerstelijns Zorg die met de klant meedenkt? Dan ben jij misschien wel de nieuwe Operationeel Manager waar wij naar op zoek zijn!


Bekijk deze vacature

Product Data Coördinator, CEMEX (Bleiswijk) (minimaal 24 uur)


Ben jij iemand die houdt van puzzelen met data en wil jij werken in een commerciële en dynamische omgeving? Heb je oog voor detail en ben je gedreven om informatie te optimaliseren en te vertalen naar concrete inzichten? Dan hebben wij bij Cemex de perfecte uitdaging voor jou!


Bekijk deze vacature


 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.