← Terug naar vacatures


Accountmanager België (fulltime - 40 uur)

Wil jij werken in een commerciële en dynamische omgeving? Krijg je energie van blije klanten en zoek je een baan met afwisseling? Lees dan vooral verder!

Direct solliciterenWat ga je doen?

Als accountmanager ben je voor Cemex hét visitekaartje naar buiten toe. Je bent verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe klanten en het onderhouden van relaties met bestaande klanten in heel België, met name in Vlaanderen. Hiervoor kun je rekenen op sterke A-merken de support van onze enthousiaste binnendienst.

Je laat de wensen van de klant voortdurend aansluiten op het product- en dienstportfolio van Cemex en creëert daarbij ook kansen op het gebied van cross- en upselling. Hiermee zorg je niet alleen voor blije klanten, maar lever je ook een bijdrage aan de continuïteit van onze organisatie.

Met jouw verkoop- en adviesvaardigheden til je onze sales in België naar een nog hoger plan. Maandelijks heb je commercieel overleg met je team in Bleiswijk (NL).

Wie zijn wij?

De Hygos Group, waar Cemex een onderdeel van is, is een nieuwe en dynamische organisatie, opgebouwd uit stabiele en vaak lang bestaande handelsbedrijven. We zijn de one-stop-shop die met haar klant meedenkt voor facilitaire, hygiënische en medische producten, disposables en diensten, inclusief verpakkingen en persoonlijke beschermingsmiddelen. We zijn recent flink gegroeid en onze ambitie reikt nog verder. Buiten een groothandel willen we in 2025 ook het platform en de kennisbank voor onze klanten zijn. Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving te werken met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur. Sterke kwaliteitskenmerken en een ‘hands on-mentaliteit’ staan bij ons voorop.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt relevante verkoopervaring
  • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en denkt commercieel en klantgericht
  • Onderhandelen, ondernemen en het zoeken van kansen is voor jou als een tweede natuur
  • Je woont in België en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Franse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Wat bieden wij je?

Een zelfstandige functie met voldoende ruimte voor eigen initiatief. Je komt in een dynamische, zichzelf steeds verbeterende handelsomgeving met een informele en klantgerichte bedrijfscultuur te werken. Sterke kwaliteitskenmerken staan bij ons voorop. En verder bieden we je:

  • Een aantrekkelijk salaris, goede extralegale voordelen en een bedrijfswagen
  • Volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen met training, opleiding en coaching
Solliciteren?

Herken je jezelf in deze vacature? Mail dan je cv voorzien van je motivatie naar Imke van Wettum, hr@cemex.nl.


internet3-testimonials-pic1


Overige vacatures


Clustermanager Medisch (fulltime - 40 uur)


Geloof jij net als wij in goede en betaalbare zorg voor iedereen? En ben je betrokken, betrouwbaar en altijd ondernemend? Als manager voor ons medische cluster kun jij het verschil maken!


Bekijk deze vacature

Telefoniste-receptioniste Bleiswijk (25 - 33 uur)


Zoek jij een veelzijdige baan in een informele en dynamische omgeving waarin je je capaciteiten volop kunt ontplooien? En ben je gastvrij, representatief en nauwkeurig? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bekijk deze vacature


 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.