Werken bij Hygos

Deel jij onze ambitie en kom jij ons team versterken?

Deel jij onze ambitie en wil je ook bijdragen aan een beter welzijn? Sluit je aan bij de Hygos-familie. We zijn een hard groeiende organisatie, gedreven door ondernemerschap en creativiteit.


Commercieel medewerker Bleiswijk


Wil jij jouw saleservaring inzetten om de hygiëne en veiligheid in Nederland te verbeteren? En ben jij zowel communicatief sterk als nauwkeurig? Dan hebben wij de ideale baan voor jou!


Bekijk deze vacature

Accountmanager België


Weet jij exact naar welke service Belgische klanten op zoek zijn? Wil je werken met mooie A-merken in een gezellig team? Dan ben jij misschien wel de accountmanager die wij zoeken!


Bekijk deze vacature

Administratief medewerker Hoogvliet


Word jij blij van het werken met cijfers? En wil jij met jouw financiële kennis een bijdrage leveren aan de veiligheid van Nederland? Dan is de functie van administratief medewerker bij Trital jou vast op het lijf geschreven!


Bekijk deze vacature

Junior Accountmanager Maastricht


In verband met het openen van ons nieuwe experience center zijn wij op zoek naar jou! Jij bent een gedreven junior accountmanager, die graag rechtstreeks in contact staat met zakelijke klanten.


Bekijk deze vacature

Operationeel inkoper Venlo


Groeiende groothandel in verpakkingen, disposables en hygiëneproducten zoekt voor Peijs Verpakkingen in Venlo een operationeel inkoper.


Bekijk deze vacature

Accountmanager Food Roermond


Groeiende groothandel in verpakkingen, disposables en hygiëneproducten zoekt voor Mokrupak Verpakkingen Roermond een accountmanager.


Bekijk deze vacature

Verkoopmedewerker Eindhoven


Groeiende groothandel in verpakkingen, disposables en hygiëneproducten zoekt een verkoopmedewerker voor de nieuw te openen De Verpakkingswinkel in Eindhoven.


Bekijk deze vacature

Commercieel medewerker Berkel en Rodenrijs


Ben jij de multitasker die altijd klaarstaat voor zowel klanten als collega's? Wil jij als commercieel medewerker een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheidszorg in Nederland? Dan zit je bij EmdaMed/EmdaPlast vast op je plek!


Bekijk deze vacature

Marketing Specialist Roermond


In verband met onze groeiambities zijn we op zoek naar jou! Jij bent een gedreven marketingspecialist die zorgdraagt voor de marketing en communicatie van Mokrupak Verpakkingen.


Bekijk deze vacature

Verkoopmedewerker Maastricht


Groeiende groothandel in verpakkingen, disposables en hygiëneproducten zoekt een verkoopmedewerker voor de nieuw te openen De Verpakkingswinkel in Maastricht.


Bekijk deze vacature

Verkoopmedewerker Weert


Groeiende groothandel in verpakkingen, disposables en hygiëneproducten zoekt een verkoopmedewerker voor De Verpakkingswinkel in Weert.


Bekijk deze vacature

Administratief commercieel medewerker Venlo


Groeiende groothandel in verpakkingen, disposables en hygiëneproducten zoekt een Administratief commercieel medewerker voor Peijs Verpakkingen te Venlo


Bekijk deze vacature

Commercieel medewerker Kerkrade


Op zoek naar een uitdagende salesfunctie in het zuiden van het land?


Bekijk deze vacature

Logistiek medewerker Bleiswijk


Wil jij werken in een commerciële en dynamische omgeving? Zoek je een logistieke baan met afwisseling? Lees dan vooral verder!


Bekijk deze vacature

Marketing & communicatie specialist


Ben jij de marketing en communicatie specialist die zorg draagt voor onze communicatie, het leuk vindt om onze marketingtools verder te ontwikkelen én de verbinding te maken met zowel de interne organisatie als de wereld om ons heen? Dan zijn we op zoek naar jou!


Bekijk deze vacature


 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.