← Terug naar nieuws


Hygos trotste partner van Rotterdam Topsport


Vanaf 1 maart 2022 is Hygos trotste partner van Rotterdam Topsport. Voor onze organisatie een logische keuze. Met de zorgsector als één van onze belangrijkste werkgebieden, erkennen we het belang van sport als onderdeel van een gezonde levensstijl. Hier dragen we graag zichtbaar aan bij.

Ondernemen is topsport
Daarnaast is ondernemen natuurlijk gewoon topsport. Er komt veel kijken bij succesvol ondernemerschap. Het vraagt om doorzettingsvermogen, discipline, vallen en weer opstaan en teamwork. Want de top bereik je nooit alleen. Sporten is ook een vorm van ontspanning. Ook dat hoort bij het ondernemerschap: jezelf opladen op het juiste moment, zodat je scherp blijft en plezier houdt in je werk.

Sharing ambition
Ook binnen Hygos werken topsporters: de bedrijven en merken binnen onze groep zetten zich vol overgave in voor het zakelijke succes van onze afnemers. Want bij Hygos ondernemen we samen! “De samenwerking met Rotterdam Topsport past uitstekend binnen onze ‘sharing ambition’,” stelt Alex de Graaf, CEO bij Hygos. “Zoals Rotterdam Topsport sporters steunt om de top te bereiken, zo begeleiden wij onze afnemers en partners naar meer zakelijk succes. Ik kijk erg uit naar de samenwerking, waarin we samen ambities waarmaken.”

Sportkalender 2022-2024
Download hier de Topsport sportkalender. 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.