← Terug naar nieuws


Even voorstellen: Mokrupak en Peijs. Pakkend veelzijdig en slim verpakt


Sinds oktober 2020 zijn Mokrupak Verpakkingen en Peijs Verpakkingen onderdeel van de Hygos Group. Beide bedrijven hebben met hun jarenlange ervaring – respectievelijk 1970 en 1948 – hun sporen verdiend in de verpakkingswereld. Met de toetreding tot de Hygos Group verbreden zij hun aanbod en afzetgebied, maar mét behoud van het lokale karakter.

 

“Dat is het voordeel van het bundelen van krachten”, stelt Jacques van Bezouwen van Mokrupak. “Afnemers profiteren van de daadkracht van een grote speler en de persoonlijke en betrokken aanpak van een lokale speler. Door op de achtergrond processen samen te voegen, kunnen we efficiënter werken. Onder andere op het gebied van inkoop, logistiek en ons producten- en dienstenaanbod. Dit vertaalt zich in direct voordeel voor de klant.

One-stop-shop
“We zijn een lokale, betrokken partij in het Zuiden van het land, met op dit moment 3 vestigingen van De Verpakkingswinkel in Eindhoven, Roermond en Weert en een webshop. In september openen we de deuren van een vierde vestiging van De Verpakkingswinkel in Maastricht. In de winkels presenteren we een overzichtelijk totaalaanbod verpakkingen en disposables ingedeeld in de volgende 5 productgroepen: industrie, food, luxe, hygiëne en kantoor. Het assortiment bestaat onder andere uit horecadisposables, draagtassen, verzendverpakkingen en cadeauverpakkingen. Natuurlijk behoort maatwerk ook tot de mogelijkheden en adviseren we onze klanten graag over actuele eisen, regels en duurzaamheid.”

De Verpakkingswinkel 3.0.
“Onze winkel in Maastricht wordt een pilotstore voor De Verpakkingswinkel 3.0. Dit is een experience center en ontmoetingsplek ineen, met als focus een omnichannel koopervaring voor nog meer winkelgemak. Naast een overzichtelijk en inspirerend productaanbod van gerenommeerde A-merken kun je hier straks ook terecht voor een lekker kopje koffie, presentatie of vergadering. Door ontmoeting te faciliteren, willen we bovendien bijdragen aan het creëren van mooie nieuwe verbindingen. ‘Ondernemen doen we samen’ is ook hier duidelijk aanwezig.”

Persoonlijk en betrokken
Eveneens gevestigd in het Zuiden van het land is Peijs Verpakkingen. De verpakkingsspecialist uit Venlo is met name gespecialiseerd in verpakkingsoplossingen voor de industrie, waaronder dozen, tapes, folies, opvulmateriaal en etiketten. Daarnaast levert het bedrijf verpakkingen voor de retail, horeca en (semi) overheid. Wim Verberne, Senior accountmanager bij Peijs, ziet net als Elian veel voordelen in de samenwerking onder de Hygos-vlag. “Natuurlijk is het aan een begin altijd even zoeken naar de juiste weg, maar samen komen we er wel. We dienen een gezamenlijk doel: zorgen dat het voor de klant zo goed mogelijk uitpakt. Letterlijk met een slim, maatwerk verpakkingsdesign, maar ook gelet op onze vergaande service en gunstige inkoopvoordelen. Alle bedrijven binnen de Hygos Group staan voor een persoonlijke, betrokken aanpak en een langdurige relatie met klanten en leveranciers. Dat verbindt ons en hieruit ontstaan de mooiste ontwikkelingen.” 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.