← Terug naar nieuws


Even voorstellen: Everest Export


 

Sinds 1 mei 2021 is Everest Export (1999) onderdeel van de Hygos Group. Hiermee breiden we ons aanbod op het gebied van bedrijfshygiëne nog verder uit. Everest Export staat vooral bekend om de Easy Clean vloerwissers, die het winnen van veegmachines als het gaat om snelheid, efficiëntie en een schoon resultaat.

 

Wat maakt de Easy Clean vloerwisser zo bijzonder? Linn Staps, Business Operations Manager bij Everest Export vertelt: “De vloerwissers zijn geïmpregneerd met speciale olie voor het ontstoffen van normaal tot zwaar vervuilde vloeren. Hierdoor wordt zelfs het meest fijne stof geabsorbeerd. Meer dan bij traditionele reinigingssystemen. Een andere groot voordeel is dat je geen water nodig hebt. Je kunt direct aan de slag, waardoor je tijd en kosten bespaart. De wissers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, ergonomisch en flexibel toepasbaar in moeilijk bereikbare hoeken. Na gebruik berg je de wisser eenvoudig op in de speciale aluminium opbergkist. Dit neemt veel minder ruimte in dan een schrob- of veegmachine en je hebt geen omkijken naar het onderhoud van de wissers. Dat doen wij.”

 

Verhuur professionele vloerwissers

Everest Export biedt de geïmpregneerde wissers aan voor verhuur. Linn licht toe: “De vloeistof is onze kracht en daarom verzorgen wij zelf de reiniging en het impregneren. Zo weten we zeker dat de wissers hun schoonmaakkracht behouden. We werken hiervoor op basis van maatwerk contracten, afgestemd op het gebruik, zodat je altijd voldoende producten op voorraad hebt. We halen de wissers op en vervangen deze door gereinigde exemplaren. Naast vloerwissers bieden we ook handwissers en schoonloopmatten aan volgens dit concept.”

 

Duurzame bedrijfshygiëne

“De oliën zijn duurzaam en worden hergebruikt in onze eigen waterzuiveringsinstallatie. De reinigingsvloeistof in ons wasproces is tevens impregnatievloeistof, die tijdens het reinigingsproces wordt teruggewonnen. Ook de wissers worden hergebruikt en doordat er tijdens de reiniging geen water en oplosmiddelen nodig zijn, ligt de milieu-impact aanzienlijk lager. Bij Everest Export geloven wij dat een gezond milieu en een schone werkomgeving heel goed samengaan. Dit zie je duidelijk terug in onze producten.”

 

Iets voor jou? Nu 3 maanden gratis op proef!

De Easy Clean vloerwissers worden voornamelijk gebruikt in bedrijven met grote opslag- en distributiecentra, openbare ruimtes, scholen, kantoren, sporthallen, winkelruimten en industriële productiehallen. Ervaar zelf het gemak van onze wissers en schoonloopmatten en probeer het 3 maanden gratis uit. 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.