← Terug naar nieuws


Even voorstellen: All Safety, specialist in persoonlijke beschermingsmiddelen


All Safety is sinds eind 2020 onderdeel van Hygos. All Safety is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in beschermende werkkleding en PBM’s. “Van hoofd tot voet, álles kunnen wij beschermen,” aldus Kees Pichal, Hoofd binnendienst All Safety Terneuzen. “Ons aanbod vormt een mooie aanvulling op het assortiment van Cemex Trescon, zodat afnemers profiteren van een nog breder product- en kennisaanbod.”

De geschiedenis van All Safety gaat terug naar het jaar 1977 (toen nog Zeeland Supply Industrial Stores geheten). Al in de jaren 80 (EDI) stapte het bedrijf over op digitaal bestellen en factureren vanuit de gedachte dat hiermee de grootste efficiëntie voor klanten behaald kon worden. En die instelling is tot op de dag van vandaag nog steeds kenmerkend voor All Safety.

Procesefficiëntie

Kees vertelt: “We hebben altijd ingezet op maximaal gemak voor de klant. Het digitaliseren van processen is hiervan slechts één voorbeeld. We stemmen ons assortiment bijvoorbeeld ook af op de wensen en behoeften van de klant. Hierdoor hebben we een enorm breed aanbod. Naast PBM’s verkopen we ook industrial supplies. Het aanbod varieert van batterijen en poetsdoeken tot verf.  Klanten profiteren van één leverancier voor al hun industriële benodigdheden. Met de toetreding tot Hygos is ons aanbod nog completer geworden.”

Kennisdeling

“Onze bedrijven zijn echt aanvullend op elkaar. Niet alleen op assortimentsniveau, maar ook op het gebied van kennis. Als je een breed aanbod hebt, kun je nooit overal even goed in zijn. Maar door samen op te trekken profiteren we van elkaars expertise, waardoor je de klant van het beste advies kunt voorzien.” Cemex Trescon werkt op dit moment achter de schermen aan een nieuw, geavanceerd e-commerce platform. De kennis en ervaring van All Safety op dit gebied nemen we natuurlijk mee.

#Gebruikte foto in de header betreft locatie Terneuzen


 
Contact

Meer weten?
Neem contact op met ons.